Sanatsal Tasarımlar Sergilendi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı 1. Sınıf öğrencilerinin Temel Tasarım Eğitimi dersi kapsamında hazırladığı “Sanatsal Tasarımlarımız” isimli karma sergi Eğitim Fakültesinde ziyaretçilere açıldı.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Attila Döl tarafından düzenlenen, toplam 18 öğrenciye ait 250 adet çalışmanın yer aldığı sergi açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Görür, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Alp, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Hikmet Polat, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Görür sergilenen tasarımlar ve resimler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

Sergi programı kapsamında düzenlenen kum sanatı gösterisi de izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.