Kayaklı Koşu Bayan Takımımız Türkiye Şampiyonu Oldu

Uluslararası Üniversiteler Kayaklı Koşu ve Türkiye Üniversiteler Kuzey Disiplini Kayak Şampiyonası sona erdi. Şampiyonada Üniversitemiz Kayaklı Koşu Bayan Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Yarışlarda büyük başarı gösteren sporcumuz Mehtap Baştuğ, bayanlar 5 kilometre koşusunda ve sprint dallarında ikinciliği elde etti.

Üniversitemiz, Bayanlar Bayrak koşu dalında birinci olurken, Atatürk Üniversitesi ikinci, Gazi Üniversitesi ise üçüncü oldu. Toplam genel klasmanda Bayan Takımımız 74 Puan ile Türkiye birincisi, Gazi Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi 61’er puanla ikinci oldular.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Antrenör Mustafa Kılıç Uluslararası Üniversiteler Kayaklı Koşu ve Türkiye Üniversiteler Kuzey Disiplini Kayak Şampiyonasında başarı gösteren sporcular Mehtap Baştuğ, Buket Gezerkaya ve Hayriye Şafak’ı tebrik etti.