Ekle-Sil Haftası !

Kayıt Yenileme İşlemlerini 10-14  Eylül 2012 tarihlerinde yapmayanlar için  19-21 Eylül 2012 tarihleri arasında Öğrenim ücreti/Katkı payı yatırma ve Ders kaydı (Ek süre)

2012 yılında Yeni kayıt olan öğrencilerimizin danışman öğretim üyeleri sistemden üzerlerine tanımlanmıştır.
Öğrenciler danışmanları gözetiminde derslerini seçeceklerdir.

Harç ödeyen öğrencilerimiz ödendi dekontunu  (dekontun arkasına Ad Soyad- Anabilim dalı/Bilim Dalı ve Programlarını yazacaklardır) elden veya posta yolu ile Enstitümüze ulaştıracaklardır.

Tez İlerleme Raporu ve Ders kayıt formu doldurulmayacaktır.

Ek süre istem dilekçesi verilmeyecektir.

Tez dönemi ögrencileri tez dönemi ile ilgili

Yüksek Lisansta :   Tez Çalışması  ve  Özel Konular I seçeceklerdir.

Doktorada: Tez Çalışması  ve Uzmanlık Alan Dersi I seçeceklerdir.

Ders Dönemi Öğrencilerinin 30 AKTS' lik ders almaları zorunludur. Kayıtlarda eksik AKTS ders alanlar ekle-sil haftasında bu eksikliklerini danışmanları gözetiminde tamamlayacaklardır.

"SBE 5001 BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ" DERSİ ZORUNLU DERS OLUP 2012 KAYITLI ÖĞRENCİLERİN TAMAMI BU DERSİ ALACAKLARDIR.