Enstitümüzden Mezun Olan Öğrencilerimizin Diploma Dağıtımına Başlanmıştır !

ENSTİTÜMÜZDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN

DİPLOMA DAĞITIMINA BAŞLANMIŞTIR.

DİPLOMASINI TESLİM ALMAYA GELEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN  HUSUSLAR !

--- Diplomalarını teslim almaya gelen öğrencilerimizin kolay iletişim kurmak ve istatistiki verilerimizde kullanılmak üzere Mezun Öğrenci Bilgi Formunu (tıklayınız) doldurarak getirmeleri rica olunur.

---Öğrencilerimiz Geçici Mezuniyet Belgelerinin asıllarını mutlaka  yanlarında bulunduracaklardır. Geçici Mezuniyet Belgesi iade edildikten  sonra Diploma teslim edilecektir.

---Geçici Mezuniyet Belgesinin aslını kayıp eden öğrencilerimiz. Enstitümüz Müdürlük Makamına hitaben yazdıkları Geçici  Mezuniyet  belgelerine  kayıp  ettiklerine  dair  mazeret dilekçesi ve gazeteye verdikleri  kayıp ilanı ile başvuruda bulunacaklardır.

---Diplomalar sadece Öğrencinin kendisine veya noter tasdikli vekaletname verdiği şahıslara elden imza karşılığında teslim edilecektir.Diğer bir şekilde emaneten bir teslim kesinlikle yapılmayacaktır.

---Diplomayı teslim almaya gelen öğrencimiz veya noter tasdikli vekaletnamesi olan vekili yanında mutlaka Nüfus Cüzdanı veya Ehliyetini (T.C Kimlik Numaralı) bulundurmak ve görevliye ibraz etmek zorundadır.

Not:Diplomalardan herhangi bir ücret talep edilmemektedir.