667 Sayılı KHK Kapsamında Kapatılan Vakıf Yükseköğretim Kurumlarından Üniversitemize Yatay Geçiş Yapmış veya Özel Öğrenci Olarak Öğrenim Görmekte Olan Erasmus Öğrencilerinin Dikkatine!

2015-2016 akademik yılında Erasmus+ öğrenim ya da staj hareketliliğinden yararlanmış ve işlemlerini tamamlayamamış "667 sayılı KHK kapsamında kapatılan vakıf yükseköğretim kurumlarından üniversitemize yatay geçiş yapmış veya özel öğrenci olarak öğrenim görmekte olan Erasmus öğrencilerinin", gerekli belgelerle (öğrenim anlaşması, yurtdışı kurumdan alınan transkript belgesi, katılım sertifikası, hibe sözleşmesi ve pasaport) birlikte en geç 27 Ekim 2016 tarihi mesai bitimine kadar Uluslararası İlişkiler Ofisine başvuru yapması gerekmektedir.

İlgili öğrencilerimize önemle duyurulur!