Viyolonsel ile Rengârenk

Üniversitemiz, Eğitim Fakültesi aracılığıyla Rengârenk Viyolonsel Resitali gerçekleştirdi.

Program, Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Konferans Salonu’nda akademik personelin ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye turnesi kapsamında sergilediği "Viyolonsel ile Rengârenk" adlı söyleşili konseri için üniversitemizde bulunan İnönü Üniversitesi emekli öğretim üyesi Yakup Kıvrak; Klasik Batı Müziği, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Rock Müzik ve Film Müzikleri gibi farklı müzik  türlerinde seslendirdiği parçalar ile izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Birçok parçaya seyirciler tarafından eşlik edilen konserde, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarımızdan Yrd. Doç. Dr. Aysun Hamzaoğlu Birer, Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Eda Angı, Yrd. Doç. Dr. Serkan Özay ve Öğr. Gör. Süleyman Koyuncu Da Bazı Parçalarda Yakup Kıvrak'la birlikte sahne aldı.

Programın sonunda emekli öğretim üyesi Yakup Kıvrak’a teşekkür çiçeği verildi.