İşletme Bölümü 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Staj Dersi Ödevi ile İlgili Duyuru


2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Staj Dersi ile İlgili Duyuru

İşletme Bölümü Staj Ödevi Hazırlama Esasları

  1. Stajını ödev olarak hazırlamayı tercih eden öğrenciler staj ödevine başladığını bildirmek için, e-posta adresi, öğrenci numarası ve Ad-Soyad bilgilerini murat_guler@ohu.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. 
  2. Öğrenciler staj ödevlerini 28 Ağustos 2020 tarihine kadar hazırlayarak murat_guler@ohu.edu.tr  e-posta adresine isim ve öğrenci numaralarını belirterek Word dosyası olarak gönderecektir.
  3. Ödev konuları sadece belirtilen konu başlıkları arasından seçilecektir. Her öğrenci ödevini kendisi bireysel olarak hazırlacaktır.
  4. Staj ödevleri Word dosyası olarak asgari 15 sayfa azami 20 sayfa olacak şekilde 12 punto Times New Roman karakteri kullanılarak 1,5 satır aralığında yazılacaktır.
  5. Ödevler hazırlanırken örnek staj ödevi şablonundaki biçim şartlarına uyulacaktır.
  6. Ödevlerin değerlendirilmesinde intihal tespit programları kullanılacaktır. Buna göre öğrencilerin ödevlerini hazırlarken, uygun biçimde kaynak gösterme ve önceki çalışmalara benzerlik hususlarına dikkat etmeleri gerekmektedir.
  7.  Belirtilen süre içerisinde staj ödevini teslim etmeyen öğrenciler staj yapmamış sayılır.

 

 İşletme Bölümü Staj Ödevi Konuları

  1. İşletmelerde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları
  2. İşletmelerde İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamaları
  3. Sürdürülebilirlik Kavramı ve İşletmelerde Uygulanabilirlik Düzeyi
  4. İşletmelerde Verimlilik (enerji, iş gücü, hammadde vs.)  Uygulamaları ve Bu Uygulamaların İşletme Performansına Etkisi

 

 

İşletme Bölümü Staj Komisyonu